it's all part of the dance

Ga naar de shop om alle kaarten te bekijken.

Als het ooit tijd was om een mooie kaart te versturen dan is het nu. En dat kan want Yell & Yonkers maakte op veler verzoek 2 kaartenboekjes: ‘lentelicht zomergloed’ en ‘herfstzucht, vallende kleuren’. 

In het voorjaar van 2020 viel de wereld stil. En in die stilte zag ik het lente worden. Ik besloot te gaan schilderen met mijn camera.

Ik zag dansende takken in het stille ochtendlicht. Ik zag genade in de armen van de bomen, spetterend geluk. De lente kuste de tuin en de zomer ontwaakte. De camera en ik dansten met mijn angst. Hé angst, ben je daar weer? Kom maar, dan hou ik je vast. Ik dans net zolang met je totdat we vrienden zijn.

En toen kwam de herfst. En opnieuw viel de wereld stil. En ik besloot ook deze vallende kleuren vast te gaan leggen. Dezelfde bomen en bloemen die ik in het voorjaar had zien groeien verloren hun blad. En in de naaktheid van de bomen zag ik kracht. De kracht van loslaten en rust nemen om straks opnieuw te kunnen groeien. 

De boekjes zijn afzonderlijk te bestellen of in een set van 3. Het 3e boekje bestaat uit 15 foto's van bloemen uit het boek ‘zie mij’.
Elk boekje bestaat uit 15 ansichtkaarten op A6 formaat. Iedere kaart is makkelijk los te halen uit het boekje.

Ga naar de shop om alle kaarten te bekijken.